Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tsm ve thm için org tercihiben halk ve sanat müziğinin batı versiyonu sentezi üzerinde besteler yapıyorum yani tarzım ama bu sizin dediğiniz şekilde mesala hangi eser var bir örnek verirseniz yorumu ona göre yazarım. diğer arkadaşların yorumları zaten haylice sizi tatmin edecektir. arkadaşın da dediği gibi ritm arası geçişlerde kitlerin aynı olması lazım yoksa kes kopyala yapılmış gibi olur bir de o tür eserler bence çok azdır bana hiç denk gelmediğne göre bu nedenle azınlığa değil çocuğunluğa bakıp ta ona göre ihtiyaç belirlemek evladır. bu arad korg pa 80, 64 polifonik bilginiz olsun
Cevap: Tsm ve thm için org tercihi
ben halk ve sanat müziğinin batı versiyonu sentezi üzerinde besteler yapıyorum yani tarzım ama bu sizin dediğiniz şekilde mesala hangi eser var bir örnek verirseniz yorumu ona göre yazarım. diğer arkadaşların yorumları zaten haylice sizi tatmin edecektir. arkadaşın da dediği gibi ritm arası geçişlerde kitlerin aynı olması lazım yoksa kes kopyala yapılmış gibi olur
bir de o tür eserler bence çok azdır bana hiç denk gelmediğne göre bu nedenle azınlığa değil çocuğunluğa bakıp ta ona göre ihtiyaç belirlemek evladır. bu arad korg pa 80, 64 polifonik bilginiz olsun