Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
sazgurubu: Takintidan değil bu işler yargisiz infaz bir ürünü siz kullandiysaniz ve bu arizayi sizde vermişse konuşun. Fakat sen kullanmamişsin başkasindan duymuşsun olmaz böyle yorumben pik yakarim son ses açarim ms 38 kabine 2800w power bağlarim diyen kişiler o hoparlör ne olursa olsun yakar ama bende yanmaz yani şunu demeye getiriyorum bilinçli bir kişisen sen o yanar dediğin trombayi 10 sene kullanirsin hiçbir ariza yapmaz.Birak bu işleri dediğimbudur ark niyetim yoktur benim sadece haksizliğa karşi görüşe karşiyim.
sazgurubu: Takintidan değil bu işler yargisiz infaz bir ürünü siz kullandiysaniz ve bu arizayi sizde vermişse konuşun. Fakat sen kullanmamişsin başkasindan duymuşsun olmaz böyle yorum
ben pik yakarim son ses açarim ms 38 kabine 2800w power bağlarim diyen kişiler o hoparlör ne olursa olsun yakar ama bende yanmaz yani şunu demeye getiriyorum bilinçli bir kişisen sen o yanar dediğin trombayi 10 sene kullanirsin hiçbir ariza yapmaz.
Birak bu işleri dediğimbudur ark niyetim yoktur benim sadece haksizliğa karşi görüşe karşiyim.