Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: transpoze hakkında lütfen bilgi Karar kelimesini olayını da yeni öğrendim ben, işin doğrusu kadans veya yer olayı diyebiliriz. Ama şunu tavsiye ederim: Sanırım kitaplar da var veya yakın çevrende 12 ton tekniği çalan bir kimse varsa sana biraz eğitim versin bence. O zaman işin tekniğini tam olarak çözersin. İstanbulda isen şanslısın, beykoza yolun düşerse haftada 1 saat ücretsiz eğitim verebilirim. Burada yazı ile izah etmek gerçekten zor. saygılarımla.
Cevap: transpoze hakkında lütfen bilgi
Karar kelimesini olayını da yeni öğrendim ben, işin doğrusu kadans veya yer olayı diyebiliriz.
Ama şunu tavsiye ederim: Sanırım kitaplar da var veya yakın çevrende 12 ton tekniği çalan bir kimse varsa sana biraz eğitim versin bence. O zaman işin tekniğini tam olarak çözersin. İstanbulda isen şanslısın, beykoza yolun düşerse haftada 1 saat ücretsiz eğitim verebilirim. Burada yazı ile izah etmek gerçekten zor.
saygılarımla.