Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Trakyamuzik.net profil Alanında Profil afişini düzenle var (Bilgiler) resimle göstereyim..[ATTACH=full]14370[/ATTACH]Üye Girişi yapıyoruz..[ATTACH=full]14369[/ATTACH]Kırmızı Çemberle Üye adımı seçiyoruz.. benimki Timur[ATTACH=full]14368[/ATTACH]Profil Afişini Düzenle ibaresi var oraya Tıklıyoruz[ATTACH=full]14367[/ATTACH]İstediğiniz resimi Seçiyoruz ben Resim seçtim Tamam deyip onaylıyoruz.. (2sn yada 5 sn Resim yüklemesini bekliyoruz) Resimi Yukarı Aşagı oynatabiliyoruz..[ATTACH=full]14366[/ATTACH]Güzel oldu.. saygılar..
Trakyamuzik.net profil Alanında Profil afişini düzenle var (Bilgiler) resimle göstereyim..
[ATTACH=full]14370[/ATTACH]
Üye Girişi yapıyoruz..
[ATTACH=full]14369[/ATTACH]
Kırmızı Çemberle Üye adımı seçiyoruz.. benimki Timur
[ATTACH=full]14368[/ATTACH]
Profil Afişini Düzenle ibaresi var oraya Tıklıyoruz
[ATTACH=full]14367[/ATTACH]
İstediğiniz resimi Seçiyoruz ben Resim seçtim Tamam deyip onaylıyoruz.. (2sn yada 5 sn Resim yüklemesini bekliyoruz) Resimi Yukarı Aşagı oynatabiliyoruz..
[ATTACH=full]14366[/ATTACH]
Güzel oldu.. saygılar..