Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: TRAKYA piyanistleriÇiftetelli, 2-4, roman, misket, oryantal, Rumeli 7-8, kasap, üç ayak halay, harmandalı, Azeri (yeni öğreniyorum bu tarzı)...Trakya'da bu kadarını bile oynayan kaç aile var?Elimizden geleni yapıyoruz, daha iyisi var tabii.Bize gelene kadar ne kadar kaliteli müzisyen var.Her şeye rağmen baştan savma iş yapmıyoruz.Yapan yok mu?Bence var.Şahsım adına süper olmasam da bir şeyler yapabildiğim inancındayım.Her yöreyi çalabilmek güzel bir meziyet, çok da büyük bir artı.Fakat şu ana kadar yapılanlar zaten bir düğünü bitirmeye yetiyor.Çok kenar veya uzak bir hava varsa onu da CDden getirecekler.Ülkede bir sürü millet var.Hepsininkini öğrenmek çok uzun yıllar alır.O yıllara gelmek de bir şeylere ufaktan başlamayla oluyor.Bizi yanına alıp da "Gel öğreteyim." diyen olmadı.Şu hâlimize şükür.Hepimiz de kendimiz öğrendik neredeyse.Ben kararı düğün sahiplerine bırakıyorum.Beğenmiyorsa ikinciye tutmaz.Aynı aile düğüne tekrar bizi istiyorsa memnunlar demek.Bunu bir yörenin piyanistlerine -bu sözü de sevmem, piyanistlik bizimkinden farklı- yüklemek bence yanlış olur.Mesela ben Giresun karşılaması bilmem.Kimse de gelip bana bunun hesabını sormadı.Çünkü düğün Trakya'da yapılıyor.Biliyorsam da seve seve çalıyorum.Ben gidip de Bayburtlu bir arkadaştan "[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bbFDeootW8k"]Manastır[/ame]" türküsünü istersem ve "Bilmiyorum" cevabını alırsam o adama bir şey demem.Canın sağ olsun derim ancak.Çünkü kendi yöresi değil.İnşallah bütün yöreleri çalabilecek kadar ustalaşırız.Sevgiyle kalın...
Cevap: TRAKYA piyanistleri
Çiftetelli, 2-4, roman, misket, oryantal, Rumeli 7-8, kasap, üç ayak halay, harmandalı, Azeri (yeni öğreniyorum bu tarzı)...Trakya'da bu kadarını bile oynayan kaç aile var?Elimizden geleni yapıyoruz, daha iyisi var tabii.Bize gelene kadar ne kadar kaliteli müzisyen var.Her şeye rağmen baştan savma iş yapmıyoruz.Yapan yok mu?Bence var.Şahsım adına süper olmasam da bir şeyler yapabildiğim inancındayım.Her yöreyi çalabilmek güzel bir meziyet, çok da büyük bir artı.Fakat şu ana kadar yapılanlar zaten bir düğünü bitirmeye yetiyor.Çok kenar veya uzak bir hava varsa onu da CDden getirecekler.Ülkede bir sürü millet var.Hepsininkini öğrenmek çok uzun yıllar alır.O yıllara gelmek de bir şeylere ufaktan başlamayla oluyor.Bizi yanına alıp da "Gel öğreteyim." diyen olmadı.Şu hâlimize şükür.Hepimiz de kendimiz öğrendik neredeyse.Ben kararı düğün sahiplerine bırakıyorum.Beğenmiyorsa ikinciye tutmaz.Aynı aile düğüne tekrar bizi istiyorsa memnunlar demek.Bunu bir yörenin piyanistlerine -bu sözü de sevmem, piyanistlik bizimkinden farklı- yüklemek bence yanlış olur.Mesela ben Giresun karşılaması bilmem.Kimse de gelip bana bunun hesabını sormadı.Çünkü düğün Trakya'da yapılıyor.Biliyorsam da seve seve çalıyorum.Ben gidip de Bayburtlu bir arkadaştan "[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bbFDeootW8k"]Manastır[/ame]" türküsünü istersem ve "Bilmiyorum" cevabını alırsam o adama bir şey demem.Canın sağ olsun derim ancak.Çünkü kendi yöresi değil.İnşallah bütün yöreleri çalabilecek kadar ustalaşırız.Sevgiyle kalın...