Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tiwiter yanma sorunu...üstadım geçmiş olsun. bende yıllardır atlantik kullanıyorum arada bir lambalar yansada tweterler hiç yakmadım taki 2 ay öncesi kadar. ama benden kaynaklanan sorun olmadığını düşünüyorum düğünde eliktrikler bi ara düştü sonra normale dönde 5 sn sonra benim iki tweterde gitti. hemde sigortalar bile patlamamış hiç bi anlam veremedim.Diğer bir husus bende trombanun 4 tane kabini var L15/350 S modeli toplama kabin hoperlörler orta yollu ve şıkır şıkır da tiz veriyor. wattları düşük bass olarak açık havada yetmeyebiliyor fakat ses olarak 10 numara mid hopörler gibi çalışıyor hatta 2 tanesinin aldığımda tweterleri yanıktı sonradan yaptırdım ama yaptırana kadar öyle düğünlere gittim. karşıdan bak bu hoperlörün tweterleri yanık değil dersin...
Cevap: Tiwiter yanma sorunu...
üstadım geçmiş olsun. bende yıllardır atlantik kullanıyorum arada bir lambalar yansada tweterler hiç yakmadım taki 2 ay öncesi kadar. ama benden kaynaklanan sorun olmadığını düşünüyorum düğünde eliktrikler bi ara düştü sonra normale dönde 5 sn sonra benim iki tweterde gitti. hemde sigortalar bile patlamamış hiç bi anlam veremedim.
Diğer bir husus bende trombanun 4 tane kabini var L15/350 S modeli toplama kabin hoperlörler orta yollu ve şıkır şıkır da tiz veriyor. wattları düşük bass olarak açık havada yetmeyebiliyor fakat ses olarak 10 numara mid hopörler gibi çalışıyor hatta 2 tanesinin aldığımda tweterleri yanıktı sonradan yaptırdım ama yaptırana kadar öyle düğünlere gittim. karşıdan bak bu hoperlörün tweterleri yanık değil dersin...