Konuya cevap cer

Cevap: Technics'lere ne oldu?

Hepinize selam Arkadaşlar.. Konuya cevap yazmayım dedim ama (Admin arkadaşımız) PA800 bir orgla  Technics KN PRO serisini bir tutunca  duramadım yazdım.

Öncelikle şunu belirtiyim Technics KN2000 serie altları düşük modeldir. Technics KN2000 üst modellerinde Oryantel ve komalıdır.

Admin Arkadaşımızın bahsettigi PA800 sıfırı Fiyatı 2000 EURO.

Ve sadece Technics KN3000 Fiyatı 2700 EURO Civarında (Farka bakın)

Technics KN7000 Fıyatı 3300 EURO Civarında ve ( Piyasaya 3500-3900 EURO Fiyatla yeni çıkan Yamaha Tyros 4 bile, Technics KN7000 ye teknik ses diger özelliklerde kafa tutamıyor) ki , Technics KN3000, PA800 İ siler gecer ses ve teknik kalitesiyle.

Avrupada Technics klavyeler halen meşhur ve Çok tutuluyor ve Technics KN Serisini kullananlarda hep Proff. Müzisyenler. (Çünkü iyibir Technics KN Serisini almak ekonomik maddiyat ister.) İşte bu yüzdende pahalı olması ve yazılım sistemi çok farklı olduğundan kolay set yazılamadı vs Türkiyede Tutulmadıgının sebebi bu.. Ama Türk milletide artık Technics KN Serisini kalitesi anlamaya başladılar özel Avrupadan Getirtenler bile var. Ve ileriki zamanlarda Technics KN Serileri çok tutulursa şaşırmayın.

Ve şunuda belirtiyim yabancı sitede okumuştum ' Yeni Technics KN Serileri Tekrar piyasaya sürülecek.'

Technics KN Serileri için bazı linkler belki işinize yarabilir.

Ultimate webpage for all Technics Keyboard fans (KN7000.Net) - News

Technics Keyboards and Organs :: Index

TECHNICS MUSIC SERVICE by CA-Software

http://www.ca-software.com/technics/forum/index.htm

Geri