Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Technics KN 2000için hazır türkçe-yabancı ritm disket arıyorumSadun Bey ben size tesekkur ederim, sizi tanidigima cok memnun oldum, cok degerli bir arkadasim oldunuz. Sadun Bey mesleginden cok iyi anliyor ve cok iyi bir pianist. Isini severek yapan ve yardimsever biri. Bana yuklediginiz ritimler ve sesler mukemmel olmus siz eve gittiginizde ben orgumda kulakligimi taktim ve caldim. Allah sizden razi olsun iyiki varsiniz.
Cevap: Technics KN 2000için hazır türkçe-yabancı ritm disket arıyorum
Sadun Bey ben size tesekkur ederim, sizi tanidigima cok memnun oldum, cok degerli bir arkadasim oldunuz. Sadun Bey mesleginden cok iyi anliyor ve cok iyi bir pianist. Isini severek yapan ve yardimsever biri. Bana yuklediginiz ritimler ve sesler mukemmel olmus siz eve gittiginizde ben orgumda kulakligimi taktim ve caldim. Allah sizden razi olsun iyiki varsiniz.