Konuya cevap cer

Cevap: Technics Geliyormus.

Ahmet Can kardeşim. Seni direk övsem yalakanın Allah'ı derler. Bunca yanıtlarını okuyarak, Türkiye ve Avrupa yaşantılarını hemen hemen çoğunu anlattın ve okudum. Biraz şakayı sevmiyorsun farkındayım. Onun için ciddiyete gelelim derim. Ruhunda öz müzik sevdası, yaşantında çok becerikli, Akademik yöndende fevkalade olduğun ve heleki benim gibi mütevazi eski İstanbul ailesinden gelmen, tartışılmaz. Dikkat ettiysen sana boynum kıldan ince hep kaldı. Eh bu kadar cilalamak ta yeter diyebilirler aklı erkenler. :) Ama gerçek. Bir şey kafama takıldı. Bu konularda bilgin benden çok üst seviyede olduğundan sormak isterim. En basit bir örnek; gençliğimizde hatırlarmısın? (Gerçi aramızda takriben 10 sene var) Daha üstleri söylemiyorum. Nike marka spor ayakkabı almak dahi bir hayaldi. Çok pahallıydı ama gerçek USA idi. Amerikan marka olup, bu gün VIETKONG veya VIETNAM üretimi. Adidas desen (Almanya) ona keza INDONESIA üretimi. Peki bu adamlar manyak mı? hazır kurulu düzeni ve fabrikası mevcutken. Niye böyle bir şeye tenezzül ettiler? En garibin bile ayağında artık. Daha daha ne örnekler var. Bu en basiti. Zannımca kanaatim. Hangi ülkede işçilik en ucuz ona yönelmektedirler. Fason iş peşindeler. Kaliteyi geçip. Türkiye' de bile yiyecek, içecek, elbise vs. ve envai her tür maddelerin en mükemmeli, ihracata sevkedilmekte ve kalan posayı da sen ben paylaşmaktayız. Bu konuda bizleri de aydınlatacağına eminim. Görüşleri engin olan kardeşim. Sevgi ve saygılarımla............

Geri