Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
mrb trakyamüzik ailesi başlıktada belirttigim gibi synthesizer almak istiyorum 2klavye olarak ama ne alsam bilemedim kafamdaroland fantom G6 korg triton extermekorg m3düğün bar kafe konser festival gibi yerlerde müzik yapiyorum. turk müziğine uygun bi alet alıyorum yaylılar klarnet sax zurna bağlama saz tulum keman ud kanun gibi seslerin performansı iyi olan alet memnun kalacağım performans alacagım alet sizce hangısı olur yorumlarınızı bekliyorum..
mrb trakyamüzik ailesi başlıktada belirttigim gibi synthesizer almak istiyorum 2klavye olarak ama ne alsam bilemedim kafamda
roland fantom G6
korg triton exterme
korg m3
düğün bar kafe konser festival gibi yerlerde müzik yapiyorum. turk müziğine uygun bi alet alıyorum yaylılar klarnet sax zurna bağlama saz tulum keman ud kanun gibi seslerin performansı iyi olan alet memnun kalacağım performans alacagım alet sizce hangısı olur yorumlarınızı bekliyorum..