Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: sx3000 gitar modu demoları by_ümitbende bu orgu almadan önce bir çok özelliğini bilmiyordum sanki çok demode bir alet gibi sönük duruyordu ortalıkta ama çok farklı bunları kimse göstermiyor alan bir kenara çekiliyor bir de insanlarda piyasada nokia telefon gibi dolaşan korg a karşı bilip bilmeden bir hayranlık var birazda teknik destekten dolayı fakat pa80 gibi eski modellere artık ne teknik destek verirseniz verin ona yapacak bir şey yok artık pa80 nin karşılığı xd9 dur sx3000 ni pa800 pa1x gibi aletlerle kıyaslamak gerekir ve onlardan çok çok daha ucuzdur bu bir şans ve ben bunu değerlendirdim ama tabiki pa800 ve pa1x her zaman bir adım önde param olsaydı pa1x pro alacaktım pa800 hiç düşünmedim bir kere pa55tr alarak korgun kazığını yedim hayatımda böyle bir adi mal daha görmemiştim bu ders oldu korg alacaksan pro sınıfını pa1x pro p2xpro pa3x almak lazım
Cevap: sx3000 gitar modu demoları by_ümit
bende bu orgu almadan önce bir çok özelliğini bilmiyordum sanki çok demode bir alet gibi sönük duruyordu ortalıkta ama çok farklı bunları kimse göstermiyor alan bir kenara çekiliyor bir de insanlarda piyasada nokia telefon gibi dolaşan korg a karşı bilip bilmeden bir hayranlık var birazda teknik destekten dolayı fakat pa80 gibi eski modellere artık ne teknik destek verirseniz verin ona yapacak bir şey yok artık pa80 nin karşılığı xd9 dur sx3000 ni pa800 pa1x gibi aletlerle kıyaslamak gerekir ve onlardan çok çok daha ucuzdur bu bir şans ve ben bunu değerlendirdim ama tabiki pa800 ve pa1x her zaman bir adım önde param olsaydı pa1x pro alacaktım pa800 hiç düşünmedim bir kere pa55tr alarak korgun kazığını yedim hayatımda böyle bir adi mal daha görmemiştim bu ders oldu korg alacaksan pro sınıfını pa1x pro p2xpro pa3x almak lazım