Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
aktif alacaksan sana rfc i öneririm ama pahalı dersen.jbl ve servonun aktifleride işini görür.hatta benim bir arkadaşımda servo proto1 serisi 2*18 aktif subbas var. performansına inanamazsın. protoyu servoyla bir tutma içinde biema var. o zaman iki aktifi 6000 liraya almıştık...ama taşıma kolaylığı açısından. tek subbasları düşünebilirsin. bununiçinde fiyat bkımından jbl derim...ayrıca aktif alsan dahi prosesör ve crossower almalısın. tabi bu benim şahsi fikrim...saygılarımla...
aktif alacaksan sana rfc i öneririm ama pahalı dersen.jbl ve servonun aktifleride işini görür.
hatta benim bir arkadaşımda servo proto1 serisi 2*18 aktif subbas var. performansına inanamazsın. protoyu servoyla bir tutma içinde biema var. o zaman iki aktifi 6000 liraya almıştık...ama taşıma kolaylığı açısından. tek subbasları düşünebilirsin. bununiçinde fiyat bkımından jbl derim...ayrıca aktif alsan dahi prosesör ve crossower almalısın. tabi bu benim şahsi fikrim...
saygılarımla...