Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Style to midi v3.03editleyeceğim sette 64 adet kit var sanırım bu kitler uyumluluk gösterir wawe xtractor programıyla baktımşimdi saygı değer hocam siz ben bu setin içindeki style dosyalarını midiye çevirdiğimde sesin içindekilerden silebileceğini söylediniz bu bi ihtimal yanlız ben pa 800den pa80e çevirdiğim zaman midilerin uzunluğunu kontrol eedeceğimilk önce set olarak bi orga yükleme yapacağım bakalım ama tabi evvela bu style dosyalarını pa 80nin okuyacağı kıva getirmem lazım bi program öneriniz varmı ben şimdi set olarak hazırladım yukarıda olan rarın içindekileri direk bunu pa 80 formatına dönüştürmekle işe başlayayım şimdi elimde olanı yüklesem ritimi açmayacak biliyorum y
Cevap: Style to midi v3.03
editleyeceğim sette 64 adet kit var sanırım bu kitler uyumluluk gösterir wawe xtractor programıyla baktım
şimdi saygı değer hocam siz ben bu setin içindeki style dosyalarını midiye çevirdiğimde sesin içindekilerden silebileceğini söylediniz bu bi ihtimal yanlız ben pa 800den pa80e çevirdiğim zaman midilerin uzunluğunu kontrol eedeceğim
ilk önce set olarak bi orga yükleme yapacağım bakalım ama tabi evvela bu style dosyalarını pa 80nin okuyacağı kıva getirmem lazım bi program öneriniz varmı ben şimdi set olarak hazırladım yukarıda olan rarın içindekileri direk bunu pa 80 formatına dönüştürmekle işe başlayayım şimdi elimde olanı yüklesem ritimi açmayacak biliyorum y