Konuya cevap cer

Cevap: Style to midi v3.03

üstte verdiğim linkte pa 80in backup dosyaları olarak yerleştirdim pa 800 dosyalarını bunun içinde banklara ait sesler user dkdaki kitler hepsi mevcut

bu setin orjinal boyutu 158 mb civarı ben bu orjinal dosyanın içinden ram klasörünü devre dışı bıraktım yani sildim boyutu 5.6 mb civarına indi yanlız beni tereddüt etiğim şey bu sildiğim ram klasörünün içindeki ram dosyalarında kitler vardı sildiğim için user dkda olan kitleri görecekmi org o konuda biraz endişelerim var bunuda orga yükleyip denemem lazım bunun için userdeki style dosyalarını korg pa 80nin okuyacağı formata dönüştürmem gerek

yani yöntemim şu olacak pa800 style dosyalarını midiye dönştürme

sonra bu midi uzantılı dosyaları pa80nin okuyacağı şekilde style dosyasına dönüştürme

dönüştürülen ritimleri set klasörü yapıp orga yükleme ve kitlerin denenmesi

yani ben bukadar tek tek uğraşmak yerine şöyle kısa bi yöntemi var style works xt programının pa800 le uyumlu olanı var komple bu seti pa 80e çevirebiliyor

yani ilk etapta bana lazım olan programları listeledim yani belkide şöyle yapabilirim benim orgta edremitli hasanın pa800den conver edilmiş seti yüklü kitler uyumlu olabilir orjinal set dosyasının içindeki user dknın içeriği benim orgtaki user dkya benziyor

yukarıda backup olarak toparladım isterseniz indirip bakın hocam pa 80 backupunda olması gereken bütün dosyalar var içinde 5 disketlik bölüme ayırdım ama büyük bi ihtimalle bunu orga yüklediğimizde tuşlara seslerin oturtulması gerekecek yani börtü böcek sesleri çıkaracak ben sadece bu setin içinden şu klasörleri ayırıp orgumda deneyeceğim

style

program

perform

bunların içinde bildiğiniz üzere sesler kitler falanlar filanlar var benim orgtada edremitli hasan kartı yüklü buda pa800 kitleri var bana lazım olan program style works xt pa800 uyumlu olan program

yada korpa manager programı buda üsretli bunu kullanan bi arkadaş denk gelirse ondan yardım almak yoksa eğer sadece style works programı içinden çıkılmaz bişey değil yapıldıysa aynı şey birkezdaha yapıla bilir yani bu setin içeriği 2015 2016 istedimki paa80ler güncel olsun bu sezonda

Geri