Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Style to midi v3.03Arkadaşlar hala yardım yok style works xt korg pa800 ile uyumlusürümü elinde olan varsa lütfen rar olarak full sürümünü gönderebilirmi hiç yardım yok sonra seti beklemek olmaz yardım ederseniz bende öyle yapacağım 4shared falan filan siteler önermeyin style works xt için oralara giremiyorum dnsle uğraşmak istemiyorum yardım ederdeniz set burada bedava paylaşılacak yardım olmazsa seti parayla satacağım başkada birşey yazmıyorum
Cevap: Style to midi v3.03
Arkadaşlar hala yardım yok style works xt korg pa800 ile uyumlusürümü elinde olan varsa lütfen rar olarak full sürümünü gönderebilirmi hiç yardım yok sonra seti beklemek olmaz yardım ederseniz bende öyle yapacağım 4shared falan filan siteler önermeyin style works xt için oralara giremiyorum dnsle uğraşmak istemiyorum yardım ederdeniz set burada bedava paylaşılacak yardım olmazsa seti parayla satacağım başkada birşey yazmıyorum