Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sıfırdan başlamak...Nacizane tavsiyem scala çalışmaları ile başla,kendi kolayına alıştığın zaman ileride sıkıntılarını yaşarsın..Bir şarkıyı tüm ana notalar ile çalış,mesela bende mi ile başladım ilk zamanlar,yıllarca da öyle kullandım ama sonradan tüm notalardan çalmaya alıştırdım kendimi..Yani kendini transpoze kullanmaya alıştırma kardeşim olaki bir gün bir ortamda piyano olur ve sana şu notadan çal derlerse apışıp kalma,gerçi bu durumlar için daha çok yenisin ama ben ağaç yaşken eğilir diyorum..O yüzden ilk işin doğru parmak geçişlerini yapacağın egzersizler ile başla ve kesinlikle kendi kolayına geldiği gibi alıştırma parmaklarını,hazır yeni başlamışsın madem..Başarılar dilerim..Bizim zamanımızda internet yoktu ve rastgele öğrendik,sonradan kitaplar vs aldık ama iş işten geçiyor,parmaklar nasıl alışırsa öyle gidiyor ister istemez,ve kesinlikle nota okumaya alıştır kendini bir süre sonra kitap okur gibi okursun ama çok azimli olman lazım..Ha ben zamanında okuyordum slow parçalarda ama çok sıkıcı bulduğum için bıraktım şimdide gözüm yemiyor vakitte yok zaten,eskiden sabahlara kadar uğraşırdık şimdi oturup bir ritim yazmaya üşenir oldum..
Cevap: Sıfırdan başlamak...
Nacizane tavsiyem scala çalışmaları ile başla,kendi kolayına alıştığın zaman ileride sıkıntılarını yaşarsın..Bir şarkıyı tüm ana notalar ile çalış,mesela bende mi ile başladım ilk zamanlar,yıllarca da öyle kullandım ama sonradan tüm notalardan çalmaya alıştırdım kendimi..Yani kendini transpoze kullanmaya alıştırma kardeşim olaki bir gün bir ortamda piyano olur ve sana şu notadan çal derlerse apışıp kalma,gerçi bu durumlar için daha çok yenisin ama ben ağaç yaşken eğilir diyorum..O yüzden ilk işin doğru parmak geçişlerini yapacağın egzersizler ile başla ve kesinlikle kendi kolayına geldiği gibi alıştırma parmaklarını,hazır yeni başlamışsın madem..Başarılar dilerim..
Bizim zamanımızda internet yoktu ve rastgele öğrendik,sonradan kitaplar vs aldık ama iş işten geçiyor,parmaklar nasıl alışırsa öyle gidiyor ister istemez,ve kesinlikle nota okumaya alıştır kendini bir süre sonra kitap okur gibi okursun ama çok azimli olman lazım..Ha ben zamanında okuyordum slow parçalarda ama çok sıkıcı bulduğum için bıraktım şimdide gözüm yemiyor vakitte yok zaten,eskiden sabahlara kadar uğraşırdık şimdi oturup bir ritim yazmaya üşenir oldum..