Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sıfırdan başlamak...Org egitimi konusunda cok fazla video bulamadim abi ama levent unlunun dersine rastlamistim bu hanon egzersizlerini de izleyeyim dedigin gibi.Kulaktan calarken daha kolay gibi geliyor ama arada bastigin bir yanlis nota ahengi bozuyor baglamada da egitmen sikintisi cekip kara duzen ogrendim ancak nota bilgisini eger kendim yapabilirsem ogrenmeye calisicam.Dinledigim sarkilari calmaya calismak baslangic asamasinda yararli midir peki?
Cevap: Sıfırdan başlamak...
Org egitimi konusunda cok fazla video bulamadim abi ama levent unlunun dersine rastlamistim bu hanon egzersizlerini de izleyeyim dedigin gibi.Kulaktan calarken daha kolay gibi geliyor ama arada bastigin bir yanlis nota ahengi bozuyor baglamada da egitmen sikintisi cekip kara duzen ogrendim ancak nota bilgisini eger kendim yapabilirsem ogrenmeye calisicam.Dinledigim sarkilari calmaya calismak baslangic asamasinda yararli midir peki?