Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
aynen nebde arkadaşım gibi sm 58 telsiz mikrofon kullanıyorum.bende sizin gibi karasız kalmıştım.seslendirmeci bir arkadaşımın tavsiyesi ile sm 58 de karar kıldım. şu an elimde olan bu mikrofonu ilk defa kutusundan çıkartıp muazzez ersoyun konserinde 1 saat kullandıktan sonra ben aldım. tonu çok farklı bir mikrofon öneririm.ikincisi eğer kablolumikrofon kullanmak istiyorsan jef 2500-2600 öneririm.bir parça oku farkı fark edeceksin.tonlara biteceksin.belki kullanan arkadaş vardır onlarında fikirlerini aldıktan sonra karar ver kardeşim.
aynen nebde arkadaşım gibi sm 58 telsiz mikrofon kullanıyorum.bende sizin gibi karasız kalmıştım.seslendirmeci bir arkadaşımın tavsiyesi ile sm 58 de karar kıldım. şu an elimde olan bu mikrofonu ilk defa kutusundan çıkartıp muazzez ersoyun konserinde 1 saat kullandıktan sonra ben aldım. tonu çok farklı bir mikrofon öneririm.ikincisi eğer kablolu
mikrofon kullanmak istiyorsan jef 2500-2600 öneririm.bir parça oku farkı fark edeceksin.tonlara biteceksin.belki kullanan arkadaş vardır onlarında fikirlerini aldıktan sonra karar ver kardeşim.