Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: set yükleme aciiil yardım !!!!dolu olan flash kartını silmen lazım önce disk duşuna bas orgun sol tarafında ondan sonra çıkan menuden format a bas sonra format card ı seç sana devam etmek istiyosan fonkisyon(f) tuşlarından numarasını hatırlamıyorum ama f4 olabilir neyse çıkınca görürsün org o tuşa bas diyecektir sana ona bas ve kartı formatla eğer ki card format aktif değilse kart kilitli demektir. Böyle belli belirsiz bi yazı görürsün card format yazısı çok açık rengtetir. zaten o zaman format atamassın o zaman da şunu yapacaksın. Car managerı indir. Formlarda var arattır. Daha sonra card manageri diskete yükle yüklediğin card manager programlı disketi orgun disket sürücüsüne tak ve orgu disket içerdeyken aç karşına bi yazı gelir erase card veya protetct card sen erase cardı seç(ingilizce kartı sil demektir) kartın kilitliyse o şekilde silinir.
Cevap: set yükleme aciiil yardım !!!!
dolu olan flash kartını silmen lazım önce disk duşuna bas orgun sol tarafında ondan sonra çıkan menuden format a bas sonra format card ı seç sana devam etmek istiyosan fonkisyon(f) tuşlarından numarasını hatırlamıyorum ama f4 olabilir neyse çıkınca görürsün org o tuşa bas diyecektir sana ona bas ve kartı formatla eğer ki card format aktif değilse kart kilitli demektir. Böyle belli belirsiz bi yazı görürsün card format yazısı çok açık rengtetir. zaten o zaman format atamassın o zaman da şunu yapacaksın. Car managerı indir. Formlarda var arattır. Daha sonra card manageri diskete yükle yüklediğin card manager programlı disketi orgun disket sürücüsüne tak ve orgu disket içerdeyken aç karşına bi yazı gelir erase card veya protetct card sen erase cardı seç(ingilizce kartı sil demektir) kartın kilitliyse o şekilde silinir.