Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Set içeriğine bakmak için çok iyi bir proğramYeni seti yüklerken önceki yüklü set ile ilgili birşey yapmaya gerek var mı arkadaşlar? Yani biryerde global falan yazmışlar ikilemde kaldım.Seti load ediyorum sonra sadece pad'leri tek tek yüklüyorum. Öncekine de birşey yapmıyorum. Sonra önceki kullanmadığım sette hoşuma giden bir ses varsa , o setin içinde sadece o sesi load edip onuda güncel setime ilave etmiş oluyorum.
Cevap: Set içeriğine bakmak için çok iyi bir proğram
Yeni seti yüklerken önceki yüklü set ile ilgili birşey yapmaya gerek var mı arkadaşlar? Yani biryerde global falan yazmışlar ikilemde kaldım.
Seti load ediyorum sonra sadece pad'leri tek tek yüklüyorum. Öncekine de birşey yapmıyorum. Sonra önceki kullanmadığım sette hoşuma giden bir ses varsa , o setin içinde sadece o sesi load edip onuda güncel setime ilave etmiş oluyorum.