Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
WAVE Xtractor v4Bilmeyenler için söylüyorum. Örneğin ritim için Load Style tıkladıktan sonra setimizin içinden de Style tıklıyoruz ve işimize bakıyoruz. Bende çok detaylı bilmiyorum gerçi işime yaradığı kadarıyla sadece... Masaüstünde gördüm paylaşayım dedim. Korgpa style manager'a tıklarsanız klavye ekranımız geliyor. Esasında dinleme şansıda vardı ancak bu sürümde kaldırılmış mı anlayamadım. Müsait olduğumda detaylı inceleyeceğim.
WAVE Xtractor v4
Bilmeyenler için söylüyorum. Örneğin ritim için Load Style tıkladıktan sonra setimizin içinden de Style tıklıyoruz ve işimize bakıyoruz. Bende çok detaylı bilmiyorum gerçi işime yaradığı kadarıyla sadece... Masaüstünde gördüm paylaşayım dedim. Korgpa style manager'a tıklarsanız klavye ekranımız geliyor. Esasında dinleme şansıda vardı ancak bu sürümde kaldırılmış mı anlayamadım. Müsait olduğumda detaylı inceleyeceğim.