---sessizce--

Cevap: ---sessizce--

üstad herzamanki gibi süper çalışma,parçalamışşsın...İnanmıcaksın ama iki dakka önce bende bu parçayı çalıyodum bi baktım sende eklemişssin :)

aynı konuya paylasabılırsın kardesım...senıde dınlemek ısterız sımdıden ellerıne saglık doyorum ..

aynı konuya paylasabılırsın kardesım...senıde dınlemek ısterız sımdıden ellerıne saglık doyorum ..

Üstadım ben kaydetmiyodum,sadece hergünki gibi prova yapıyodum.Hem ben senin yaptığın bu kaliteli kaydın üstüne parça eklemem emeğine saygım var.

Selam fatıh arkadas yuregıne saglık cok guzel soylemıssın tsk ederım ınsallah devamı gelır basarılarının devamını dılıyorum harıkasın

kanka supersin yinede bu altyapımı yoksa :) hınzır :) goruşemiyoruz bu aralar kendine dikkat et gorusmek uzere k.i.b bunun altyapısını istiyorum bak :) ona gore

harika bir ses vede yorum.her zamanki gibi büyük bir keyif aldım.yüreğine sağlık kıbrıs-fatih.tebrikler.iyi çalışmalar dilerim.

kanka supersin yinede bu altyapımı yoksa :) hınzır :) goruşemiyoruz bu aralar kendine dikkat et gorusmek uzere k.i.b bunun altyapısını istiyorum bak :) ona gore

md sı itin olsun paşa..kendım calmaya calıstım ıste.hyrlı geceler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri