Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
arkadaşlar merhaba bu ayki güncellemede bulunan sessizce midi'si üzerine hiç değişiklik yapmadan naçizane okumaya çalıştım.size or700 v2'nin güzelliklerini bir nebze de olsun ben de arada böyle tattırmaya çalışıyorum kendimcehatalarım affolagüncellemeler için tüm emeği geçenlere ve midi içinde özellikle orhan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirimişte linkisessizce.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
arkadaşlar merhaba bu ayki güncellemede bulunan sessizce midi'si üzerine hiç değişiklik yapmadan naçizane okumaya çalıştım.
size or700 v2'nin güzelliklerini bir nebze de olsun ben de arada böyle tattırmaya çalışıyorum kendimce
hatalarım affola
güncellemeler için tüm emeği geçenlere ve midi içinde özellikle orhan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim
işte linki
sessizce.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download