Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
resim atayım ben bunu kulanıyorum şuan. Gayet guzel reverb ve delay da verebilirsiniz çizdiğim yerden. bunun daha ufakları da var reverb ve delay varmı sorun ufak modellerde. ben sahnede 13. ayarı kullanıyorum behringer de denedim bana bu daha iyi geldi. daha once dynachord pwer mate1000 kullanıyordum. kendinden anfili cok agır. Aktif sisteme geçince bunu aldım ben memnunum tabi dediğim gibi bir deneyin. Umarım yardımcı olmuşumdur...[ATTACH=full]13718[/ATTACH]
resim atayım ben bunu kulanıyorum şuan. Gayet guzel reverb ve delay da verebilirsiniz çizdiğim yerden. bunun daha ufakları da var reverb ve delay varmı sorun ufak modellerde. ben sahnede 13. ayarı kullanıyorum behringer de denedim bana bu daha iyi geldi. daha once dynachord pwer mate1000 kullanıyordum. kendinden anfili cok agır. Aktif sisteme geçince bunu aldım ben memnunum tabi dediğim gibi bir deneyin. Umarım yardımcı olmuşumdur...
[ATTACH=full]13718[/ATTACH]