Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhabakonuya drek baglanacamsöyle bir tavsiye edeyim muhtemel cekim cep telefonu ile kayit bu zaten bir arti problempa600 de varmiydi tam olark bilmiyorum mic ve sarki kayit drek orgun üzerinde var ise ordan bir denemeni tavsiye ederiminterneteki powermixserlere pek güvenmeni tavsiye etmem bizler belirli mixerler ile sahne aliyoruz bunu iyice arastirman gerekecek ben dynacord ile cikiyorum ama ev icin bukadar para verilmezSes tonunu evde 100 100 yakalaman mümkün degil zaten onun icin studio ya gidip orda kayit yapmalisinayrica mikrofon sesin 100/50 si sayilir sm58 mükemel bir mikrofondur fiyat bakimindanda ben sm58 ile tastamina 7sene sahne aldim tavsiyede ederimumarim istedigini bulursunsaygilarimla
Merhaba
konuya drek baglanacam
söyle bir tavsiye edeyim muhtemel cekim cep telefonu ile kayit bu zaten bir arti problem
pa600 de varmiydi tam olark bilmiyorum mic ve sarki kayit drek orgun üzerinde var ise ordan bir denemeni tavsiye ederim
interneteki powermixserlere pek güvenmeni tavsiye etmem bizler belirli mixerler ile sahne aliyoruz bunu iyice arastirman gerekecek ben dynacord ile cikiyorum ama ev icin bukadar para verilmez
Ses tonunu evde 100 100 yakalaman mümkün degil zaten onun icin studio ya gidip orda kayit yapmalisin
ayrica mikrofon sesin 100/50 si sayilir sm58 mükemel bir mikrofondur fiyat bakimindanda ben sm58 ile tastamina 7sene sahne aldim tavsiyede ederim
umarim istedigini bulursun
saygilarimla