Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Teşekkür ederim hocam düzeltmen için, hocam bu yamaha or 700 e emo set veya baju set gibi setler oluyor mu? Mesela internette dinliyorum arkaplanda müzik çalıyo üzerine kişi çalıyo dinlenimi keyifli oluyo şuanda ben bu şekilde çaldığımda tek düzen gidiyorum zaten profesyonel çalamıyorum belli süreden sonra sıkılıyorum. Tek düzenden kastım ritme göre sesleri vs değişiyorum ama arkada ritimle beraber örnek arkaplanda yaylıyla ritim çalarken ben üzerine udla falan çalmak istiyorum gibi umarım anlatabildim. Birde hocam güzel ud, kanun,elektro ve kuru bağlama tonların varsa paylaşır mısın? Mevcuttaki ud hoşuma gidiyo ama böyle daha uda benzer tonlu sesler var tuşa basınca hafif uzayan coşkun sabah tonu gibi hocam sadece keyif aldığım bir enstürmanı zirveye çıkarmaya çalışıyorum, trabzondayım kimseden yardım alamıyorum bende çok kurcalamak istemiyorum, sırf ritim ve tonlar için en kısa sürede bunu satıp ya korg serisi yada yamaha serisinden daha güncel bi alete geçecem.