Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: servo pm2000 anfi önerirmisinizBen twister kullanıyorum. 3 x 400 cıkısı var. Valla ben cözemedim bunu 4 ohm da mı 1200 watt 8 ohm demi. 6 hoparlörden 2 sini twistera baglıyorum. ona bagladıklarım 400 er wattlık. Sesler ortada iken açık alanda cok iyi netice alıyorum. Tabi powerda var ama power olmasada dügün yapar yani. Kısacası elimdeki 6 kabini ona bağlasam da acık alanda işi götürür. Cünkü 3 cıkışı var.Mikrofon efeklerinden cok memnunum. 5 saat lik bir programda hiç bir efek kaybı söz konusu degil.
Cevap: servo pm2000 anfi önerirmisiniz
Ben twister kullanıyorum. 3 x 400 cıkısı var. Valla ben cözemedim bunu 4 ohm da mı 1200 watt 8 ohm demi. 6 hoparlörden 2 sini twistera baglıyorum. ona bagladıklarım 400 er wattlık. Sesler ortada iken açık alanda cok iyi netice alıyorum. Tabi powerda var ama power olmasada dügün yapar yani. Kısacası elimdeki 6 kabini ona bağlasam da acık alanda işi götürür. Cünkü 3 cıkışı var.
Mikrofon efeklerinden cok memnunum. 5 saat lik bir programda hiç bir efek kaybı söz konusu degil.