Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Hocam sizin de yüreğinize ve elinize sağlık çok samimi güzel bir yorum yazmışsınız. Teşekkür ederim. Ben şu an meslek olarak yapmıyorum ama kendi çapımda çalabildiğim parçaları en iyi şekilde çalıp, video kayıtları yaparak ölümsüzleştirmeye çalışıyorum. Hem aileme hem de müzik severlere kalıcı bir miras olsun niyetindeyim. Müzik güzel bir uğraş. Müzik yeteneği de Allah vergisi. Kimine ses kimine çalma yeteneği veriyor Allah. Bazılarına ikisini birden, bazılarına hiç vermiyor, başka şekilde yetenek nasip ediyor. Ben de ses yok. Çalma konusunda çok şükür birşeyler yapabiliyorum.Bu arada ben de E-40 da var. Onu da çok severim. Onda yorumlamayı en çok sevdiğim parça İbrahim Tatlıses At Gitsin. Youtube kanalımda var. Linki: [MEDIA=youtube]ot8u3j1TQFI[/MEDIA]Onu da izlemenizi tavsiye ederim. Yakın zamanda KORG PA500TR aldım. Bir süre sonra onunla yaptığım kayıtları da yayınlamaya başlayacağım. Daha yeni bir orga geçtim ama elimdeki rolandları da tutacağım. Hepsinin ayrı bir yeri var bende. Yer kaplamaları biraz sorun ama sağlık olsun. Allah daha uzun yıllar çalabilmeyi ve çok sayıda kayıt yapabilmeyi nasip eder inşallah. Saygılarımla.
Hocam sizin de yüreğinize ve elinize sağlık çok samimi güzel bir yorum yazmışsınız. Teşekkür ederim. Ben şu an meslek olarak yapmıyorum ama kendi çapımda çalabildiğim parçaları en iyi şekilde çalıp, video kayıtları yaparak ölümsüzleştirmeye çalışıyorum. Hem aileme hem de müzik severlere kalıcı bir miras olsun niyetindeyim. Müzik güzel bir uğraş. Müzik yeteneği de Allah vergisi. Kimine ses kimine çalma yeteneği veriyor Allah. Bazılarına ikisini birden, bazılarına hiç vermiyor, başka şekilde yetenek nasip ediyor. Ben de ses yok. Çalma konusunda çok şükür birşeyler yapabiliyorum.
Bu arada ben de E-40 da var. Onu da çok severim. Onda yorumlamayı en çok sevdiğim parça İbrahim Tatlıses At Gitsin. Youtube kanalımda var. Linki: [MEDIA=youtube]ot8u3j1TQFI[/MEDIA]
Onu da izlemenizi tavsiye ederim. Yakın zamanda KORG PA500TR aldım. Bir süre sonra onunla yaptığım kayıtları da yayınlamaya başlayacağım. Daha yeni bir orga geçtim ama elimdeki rolandları da tutacağım. Hepsinin ayrı bir yeri var bende. Yer kaplamaları biraz sorun ama sağlık olsun. Allah daha uzun yıllar çalabilmeyi ve çok sayıda kayıt yapabilmeyi nasip eder inşallah. Saygılarımla.