Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Ustam problem hakinda bisey diyemiyecegim fakat elinizdeki orgunuzun degeri hemen hemen 60000 tl lik bir cihazsizin yerinde olsam 200 tl verip en dogrusu DTL ye göderirdimbiraz yabanci sayifalarida dolastim bilgi toparlamak icin malesef böyle bir problemle karsilasani bulamadimGlobal ayarlarinda Limiter ve Master ayari var onlaridan kaynakli olabilirmi bilmmiyorum onlari kapatip bir denemein tavsiye ederimsaygilar
Ustam problem hakinda bisey diyemiyecegim fakat elinizdeki orgunuzun degeri hemen hemen 60000 tl lik bir cihaz
sizin yerinde olsam 200 tl verip en dogrusu DTL ye göderirdim
biraz yabanci sayifalarida dolastim bilgi toparlamak icin malesef böyle bir problemle karsilasani bulamadim
Global ayarlarinda Limiter ve Master ayari var onlaridan kaynakli olabilirmi bilmmiyorum onlari kapatip bir denemein tavsiye ederim
saygilar