Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sayın Can Başar' ın dikkatine....ben a2000 düz aldım üzerinde türk ritimleri zaten var ben a2000 üzerinde or700 ritimleri kullanacaksam or700 ün ne günahı var neden 150 euro plus 150 euro emo usb ye para vereyimki ayrıca emo usb tonları plus ritimlerinden çok farklı tonlara sahip 17 adet durum kit var usb de bir sorun olur derseniz a2000 üzerindeki ritimlerlede günü kurtarırım bunun için sıfır cihazın içini açtırıp çip taktırmama gerek yok can başar or700 için güzel çalışmalar yaptı a2000 içinde aynı şekilde yeni çalışmalar yapabilir çünki or700de v1 v2 v2 plus çiplerine ayrı ayrı para ödemek zorunda kaldık a2000 de yakın zamanda plus sistemi muhtemelen bitecektir ziraa can başar bir ara yazısında a2000 plus çipinin yıl sonu biteceyini yazmıştı bitecek olan çalışmaya neden 150 euro verelimki şimdi a2000 plus 1 plus 2 plus 3 çipi çıkartacaklar birde o macerayımı yaşıycaz gönder aleti takılsın gelsin birde her yeni çalışma içinmi para ödiycez ben şunu söylemek istiyorum bizler kolay para kazanmıyoruz bir iş yapılacaksa bir defaya mahsus yapılısın bir daha tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayalım şimdi usb yi kim yaparsa yapsın emoda salim de batuhta vesayre herkimse usb yi bir defa aldığım zaman güncelemeler oldukça para ödemeden aletim ritimlerim seslerim yenilenecek bizlere bu lazım her al sana yeni bir şey ver para dedikçe benim vereceyim param yok ben düz a2000 aldım rahatım üzerindeki ritimlerden kendime bir reg oluşturdum her ihtimale karşı lazım olur bulunsun diye şimdi hiç bir sorunumda yok korkumda yok arkadaşlar
Cevap: Sayın Can Başar' ın dikkatine....
ben a2000 düz aldım üzerinde türk ritimleri zaten var ben a2000 üzerinde or700 ritimleri kullanacaksam or700 ün ne günahı var neden 150 euro plus 150 euro emo usb ye para vereyimki ayrıca emo usb tonları plus ritimlerinden çok farklı tonlara sahip 17 adet durum kit var usb de bir sorun olur derseniz a2000 üzerindeki ritimlerlede günü kurtarırım bunun için sıfır cihazın içini açtırıp çip taktırmama gerek yok can başar or700 için güzel çalışmalar yaptı a2000 içinde aynı şekilde yeni çalışmalar yapabilir çünki or700de v1 v2 v2 plus çiplerine ayrı ayrı para ödemek zorunda kaldık a2000 de yakın zamanda plus sistemi muhtemelen bitecektir ziraa can başar bir ara yazısında a2000 plus çipinin yıl sonu biteceyini yazmıştı bitecek olan çalışmaya neden 150 euro verelimki şimdi a2000 plus 1 plus 2 plus 3 çipi çıkartacaklar birde o macerayımı yaşıycaz gönder aleti takılsın gelsin birde her yeni çalışma içinmi para ödiycez ben şunu söylemek istiyorum bizler kolay para kazanmıyoruz bir iş yapılacaksa bir defaya mahsus yapılısın bir daha tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayalım şimdi usb yi kim yaparsa yapsın emoda salim de batuhta vesayre herkimse usb yi bir defa aldığım zaman güncelemeler oldukça para ödemeden aletim ritimlerim seslerim yenilenecek bizlere bu lazım her al sana yeni bir şey ver para dedikçe benim vereceyim param yok ben düz a2000 aldım rahatım üzerindeki ritimlerden kendime bir reg oluşturdum her ihtimale karşı lazım olur bulunsun diye şimdi hiç bir sorunumda yok korkumda yok arkadaşlar