Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sayın Can Başar' ın dikkatine....Anlaşılan yine geçici çözümleri kullanacağız.Bende or 700 varkende sonradan çiple önce v2 sonra plus yaptırmıştım. Gerçekten plus çipi benim için her yöreye hitap eden bir seçenek. A 2000 alırkende benim için en önemli etken plus çipinin yapılı olmasıydı. Şu an emo usb de var ama iyiki plus çipi takılı a2000 almışım. Gerçekten program yaparken kendime güvenerek ve korkmadan sahneye çıkıyorum...
Cevap: Sayın Can Başar' ın dikkatine....
Anlaşılan yine geçici çözümleri kullanacağız.
Bende or 700 varkende sonradan çiple önce v2 sonra plus yaptırmıştım. Gerçekten plus çipi benim için her yöreye hitap eden bir seçenek. A 2000 alırkende benim için en önemli etken plus çipinin yapılı olmasıydı. Şu an emo usb de var ama iyiki plus çipi takılı a2000 almışım. Gerçekten program yaparken kendime güvenerek ve korkmadan sahneye çıkıyorum...