Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: sayın can başar hocammerak etmeyin,öyle günler gelecek ki.ithalat çok zorlaşacak.hatta kaçak alet getirilen döneme tekrar gireceğiz.bu dönem yerli üretim için bir fırsat ve neden olabilir.şu an bile ithalat zorlaştırıldı.her ne olursa olsun türkiyede ithalat ve ihracat dengesi kurulmalı yoksa biz ülke olarak daha fazla dayanamayız.ya sürekli para basmak zorunda kalırız ya da ithalatı frenleriz ama bunun için de iç piyasaya cevap verebilmemiz gerekir.düşünün ithalat yapan firmalar sürekli dolar veya euro yurt dışındaki firmalara gönderiyor ama bunun karşılığında burada üretim yapıp yurt dışına gönderen firmaların ülkeye kazandırdıkları dolar veya euro çok daha düşük seviyelerde kaldığı için ülkemizden çıkan para daha çok oluyor ve bunun karşılığında eninde sonunda türkiye para basmak zorunda kalacak.bundan dolayı da türk lirasının değeri sürekli düşecek.işte bu yüzden ithalat eninde sonunda sınırlanacak.buna eminim.aslında keşke imkan ve para olsa ve bu aletleri bir an önce burada yapabilsek.dediğim gibi nisan 2012 de temel inşallah atılacak.
Cevap: sayın can başar hocam
merak etmeyin,
öyle günler gelecek ki.ithalat çok zorlaşacak.hatta kaçak alet getirilen döneme tekrar gireceğiz.bu dönem yerli üretim için bir fırsat ve neden olabilir.şu an bile ithalat zorlaştırıldı.her ne olursa olsun türkiyede ithalat ve ihracat dengesi kurulmalı yoksa biz ülke olarak daha fazla dayanamayız.ya sürekli para basmak zorunda kalırız ya da ithalatı frenleriz ama bunun için de iç piyasaya cevap verebilmemiz gerekir.düşünün ithalat yapan firmalar sürekli dolar veya euro yurt dışındaki firmalara gönderiyor ama bunun karşılığında burada üretim yapıp yurt dışına gönderen firmaların ülkeye kazandırdıkları dolar veya euro çok daha düşük seviyelerde kaldığı için ülkemizden çıkan para daha çok oluyor ve bunun karşılığında eninde sonunda türkiye para basmak zorunda kalacak.bundan dolayı da türk lirasının değeri sürekli düşecek.işte bu yüzden ithalat eninde sonunda sınırlanacak.buna eminim.aslında keşke imkan ve para olsa ve bu aletleri bir an önce burada yapabilsek.
dediğim gibi nisan 2012 de temel inşallah atılacak.