Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland'da (G600'de Dahil) Full Çift Kitli Ritim Yazmak Artık Çok Kolay!g serisi derken g-1000,g-70 gibi aletler de bunun içersinde.bu aletlerde çok ii işler yapan halit hoca gibi üstadlar var.ve bu orglar birbirlerinin çoğu ritimlerini okumaktadır.tertemiz şarkı ritimleri hazırlıyabiliyorlar.bence istenirse çok güzel net temiz vuruşlu ritimler hazırlanılabilir.şahsen ben g-600 için genellikle g-1000 için hazırlanmış ritimlerden uyanların(mb tı kısa) g-600 de kullanıyorum.şarkı ritimleri vs.çok kaliteli ritim kullanabiliyorum.elimde çok büyük g serisi için arşiv var ama ne kadar uğraştıysam siteye gönderemedim.isteyen olursa benle irtibat kursun,siteye göndermesi şartıyla.g-600 ve g-1000 için yok yok.özenle seçilmiş introlu,introsuz ritimler,midiler,şarkı ritim,vs.şunu da belirtmek de fayda var.ritim yazan kişinin bateri çalma bilgisi olması lazım.ataklar genellikle uygun değil.zamanında bateri çaldığım için bunu çok rahat görüyorum.
Cevap: Roland'da (G600'de Dahil) Full Çift Kitli Ritim Yazmak Artık Çok Kolay!
g serisi derken g-1000,g-70 gibi aletler de bunun içersinde.bu aletlerde çok ii işler yapan halit hoca gibi üstadlar var.ve bu orglar birbirlerinin çoğu ritimlerini okumaktadır.tertemiz şarkı ritimleri hazırlıyabiliyorlar.bence istenirse çok güzel net temiz vuruşlu ritimler hazırlanılabilir.şahsen ben g-600 için genellikle g-1000 için hazırlanmış ritimlerden uyanların(mb tı kısa) g-600 de kullanıyorum.şarkı ritimleri vs.çok kaliteli ritim kullanabiliyorum.elimde çok büyük g serisi için arşiv var ama ne kadar uğraştıysam siteye gönderemedim.isteyen olursa benle irtibat kursun,siteye göndermesi şartıyla.g-600 ve g-1000 için yok yok.özenle seçilmiş introlu,introsuz ritimler,midiler,şarkı ritim,vs.şunu da belirtmek de fayda var.ritim yazan kişinin bateri çalma bilgisi olması lazım.ataklar genellikle uygun değil.zamanında bateri çaldığım için bunu çok rahat görüyorum.