Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
hocam eline koluna sağlık çok güzel bir çalışma olmuşduymak istediğim gross davul tonları bu kullamdığınız gross davul tonlarına yakıngros davullar için hangi kiti kullandınız darbuka ve zillerde tonları hoş geliyor sade ve anlaşılır güzel ritim ler yazmızsınız.devamını merakla bekliyorum sizden..bu ritimlerde kulandığınız kitller hangileri merak ettimzaten keşanlı mustafa hocam gw 8 e 3 farklı drum kitle ritim yazılıyor bilgisini sitede paylaştığından bu yana gw 8 i çok dikkatli takip etmeye basladım. sizin paylaştığınız demoları duyduktan sonrada gw 8 e olan ilgim iyice arttı.nasipse temmuzdan sonra alıp paylaşımlara başlarız.size tekrar tesekkür ederim saygılar
hocam eline koluna sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
duymak istediğim gross davul tonları bu kullamdığınız gross davul tonlarına yakın
gros davullar için hangi kiti kullandınız darbuka ve zillerde tonları hoş geliyor sade ve anlaşılır güzel ritim ler yazmızsınız.devamını merakla bekliyorum sizden..
bu ritimlerde kulandığınız kitller hangileri merak ettim
zaten keşanlı mustafa hocam gw 8 e 3 farklı drum kitle ritim yazılıyor bilgisini sitede paylaştığından bu yana gw 8 i çok dikkatli takip etmeye basladım. sizin paylaştığınız demoları duyduktan sonrada gw 8 e olan ilgim iyice arttı.nasipse temmuzdan sonra alıp paylaşımlara başlarız.
size tekrar tesekkür ederim saygılar