Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: - roland juno series -selam... ben jun stage'e srx board aldım "srx expansion board world collection" ...ses frekansları orta asya, asya, uzak doğu ülkelerinin sesleri var.. mesela kanun kemençe ud bendir darbukaya kadar elde edebiliyorsunuz fakat nasıl yazacağım nerden referans alırım bilmiyorum? bi tane kanun tonu yazmaya çalıştım. fena olmadı ama korktaki gibi olsun istiyorum..bunu nasıl yapabilirim? bilen var mı?
Cevap: - roland juno series -
selam... ben jun stage'e srx board aldım "srx expansion board world collection" ...ses frekansları orta asya, asya, uzak doğu ülkelerinin sesleri var.. mesela kanun kemençe ud bendir darbukaya kadar elde edebiliyorsunuz fakat nasıl yazacağım nerden referans alırım bilmiyorum? bi tane kanun tonu yazmaya çalıştım. fena olmadı ama korktaki gibi olsun istiyorum..bunu nasıl yapabilirim? bilen var mı?