Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Öncelikle klavyeni kazasız belasız kullanman dileğimle sözlerime başlıyorum Ben de 3-4 ay öncesine kadar Yamaha MM6'yı düşünüyordum ama internetteki videolardan ve kullanım kılavuzlarından öğrendim ki Roland Juno Di hem daha yeni hem de daha çok özellik ve ses bankası sunuyor. Bu iki klavye arasında karşılaştırmak yapmamak gerekir ama aradaki fark bariz. Eminim ki MM6'da çok iyi bir klavye, zaten Yamaha'nın bütün müzik aletlerinde iddiası var, büyük başarı ama sadece Casio kullanmış biri olarak artık bu işe yoğunlaşmış markalardan güncel bir Korg ya da Roland kullanmak istiyorum. Korg'un yeni çıkan synth'ları biraz daha pahalı olduğu için ve içimde bir Roland ilgisi başladığı için bu yaz fiyat/performans olarak beğendiğim Roland Juno Di almayı planlamaktayım. İlgin için tekrar teşekkür ederim arkadaşım.