Konuya cevap cer

"berk5" arkadaşım öncelikle merhaba.

Klavyeyi yılbaşında ,İzmir Trigon müzikten,peşin 1.100 TL ye almıştım.Şu sıra dolar biraz arttı.Fiyatı şu an tam olarak nedir bilemiyorum ancak yine de üç aşağı beş yukarı 1.100 TL civarındadır.

Bende Korg İS50B var.Ses ve ritimler oldukça canlı;yetiyor bana aslında.Ancak ne zamandır bir klavye daha almayı planlıyordum.Korg PA 80 inden SX 3000'ine , SX3000 den Yamaha'ya, Yamaha'dan Kurzweil klavyelere kadar oldukça fazla klavyeyi araştırdım.İkinci eldeki fahiş fiyatlardan dolayı mıdır bilinmez!;daha sonra bende "synth"lere bir ilgi başladı.Lafı da fazla uzatmadan, oldukça süper "synthesizer"lerin olduğu bir sektörde ,başlangıç seviyesi bir synth olan "YAMAHA MM6"da neredeyse karar kılmıştım.Ta ki , "Roland Juno Di"yi görene kadar.Fiyat olarak MM6 ile Juno Di aynı seviyede.Ancak karar senin;yani bizlerin.Kimseyi etkilemek de istemem.

Sende bir fikir oluşturabilmesi için ;ve de daha doğru bir karar verebilmen için bu iki klavyenin kullanım kılavuzlarını mailini özelden yollarsan gönderebilirim.Google'ye MM6 veya Juno Di user manual yazınca da karşına geliyorlar.

Merak ettiğin , benim de sana,sizlere faydamın olabileceği bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım.

İyi günler diliyorum.

Geri