Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland g-600 mi üzeri user problemihey gidi günler ne çabuk geçmiş.bu g-600 ü sattım,pa60 aldım,kart taktırdım sattım gw8 aldım sattım pa80 aldım sattım gene g-600 aldım.bu 3.g-600 üm.bunlardan önce casio mt250,roland e-16tr,korg i-30,roland g-600,g-600 bayağı alet geçmiş elimden.şansıma hep temiz aletler geçti elime.satarken ben de kazandım alan da kazandı yani.şimdi tekrar dedeyle başlıyorum kısmetse.özlemişim seslerini.bence g-600 ikinci org olarak evin bi köşesinde durmalı.herkesin ilk göz ağrısı.kullanırken bozulacak diye korkmuyor insan.gerçi taşırken canım çıktı istanbullarda.halen ağrılardan kurtulamadım.he he.herkese saygılar....
Cevap: roland g-600 mi üzeri user problemi
hey gidi günler ne çabuk geçmiş.bu g-600 ü sattım,pa60 aldım,kart taktırdım sattım gw8 aldım sattım pa80 aldım sattım gene g-600 aldım.bu 3.g-600 üm.bunlardan önce casio mt250,roland e-16tr,korg i-30,roland g-600,g-600 bayağı alet geçmiş elimden.şansıma hep temiz aletler geçti elime.satarken ben de kazandım alan da kazandı yani.şimdi tekrar dedeyle başlıyorum kısmetse.özlemişim seslerini.bence g-600 ikinci org olarak evin bi köşesinde durmalı.herkesin ilk göz ağrısı.kullanırken bozulacak diye korkmuyor insan.gerçi taşırken canım çıktı istanbullarda.halen ağrılardan kurtulamadım.he he.herkese saygılar....