Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
valla hem kalite hem sound açısından ilk sırada tercih edilen makine olmalı fantom serisi X veya G farketmez.ben ne yapacağımı biliyorum.Chicken Systems Sampler Tools yazılımını satın alacağım.bu yazılım firmanın ürettiği Translator Pro+İnstrument Build+Constructor yazılımlarını içinde bulunduruyor.yani tek paket ve yeryüzünde ne cihaz ne model ne format varsa birbirine çeviriyor,set yapıyor herşeye,tek nota sample bile olsa ondan enstruman sesi yapıyor istenilen formatta.yani dehşet dehşet...incelemek isteyen olursa buyursunChicken Systems/Rubber Chicken Software Home Page
valla hem kalite hem sound açısından ilk sırada tercih edilen makine olmalı fantom serisi X veya G farketmez.ben ne yapacağımı biliyorum.Chicken Systems Sampler Tools yazılımını satın alacağım.bu yazılım firmanın ürettiği Translator Pro+İnstrument Build+Constructor yazılımlarını içinde bulunduruyor.yani tek paket ve yeryüzünde ne cihaz ne model ne format varsa birbirine çeviriyor,set yapıyor herşeye,tek nota sample bile olsa ondan enstruman sesi yapıyor istenilen formatta.yani dehşet dehşet...
incelemek isteyen olursa buyursun
Chicken Systems/Rubber Chicken Software Home Page