Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland exr 46 yardımtranpozse tuşu ses ayar tuşudur diyelimki ben la okuyorum tranpose tuşuylaartı 6 yaparsan o la olur (a) ama sen isteğin gibi yani bildiğin yerden çal o gene la sesi olur delaya sıra gelince fonksiyon tuşa bas family tuşuyla ilerle mutlka delayı bulursdun delayı bulursun delayı bn denedim hiç hoşuma gitmedi tavsiye etmem sesi arr yazıyor o tonda kullan eğer bulamzsan cumzrtesi beni ara akşam saatlerinde bensana telefonda tarif ederim bu arada ben de bilmiyordum feraza arkaşaım yardımcı oldu ben de onun verdiği bilgiler doğrulktusunda uğraştım öğrendim ben her zaman yardımcı olurum kardeş
Cevap: roland exr 46 yardım
tranpozse tuşu ses ayar tuşudur diyelimki ben la okuyorum tranpose tuşuylaartı 6 yaparsan o la olur (a) ama sen isteğin gibi yani bildiğin yerden çal o gene la sesi olur delaya sıra gelince fonksiyon tuşa bas family tuşuyla ilerle mutlka delayı bulursdun delayı bulursun delayı bn denedim hiç hoşuma gitmedi tavsiye etmem sesi arr yazıyor o tonda kullan eğer bulamzsan cumzrtesi beni ara akşam saatlerinde bensana telefonda tarif ederim bu arada ben de bilmiyordum feraza arkaşaım yardımcı oldu ben de onun verdiği bilgiler doğrulktusunda uğraştım öğrendim ben her zaman yardımcı olurum kardeş