Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhaba Alette ritim yazma yok ama kaydetme varRitimleri disketten okudugu için disketi çıkarınca ritim çalmazRitimler bir kereye mahsus aynı anda write tusuna basılı tutup 1~8 tuşlarına tek tek atama yaparak orga yükleyinDisk menüsünde uspr(kullanıcı program) kaydı yapın bu işlemden sonra cihazı kapatınca hafızaya aldığınız ritimler silinmez Diğer disketler içinde aynı işlemi yapınDaha sonra hangi disketi kullanmak istiyorsanız o disketi sürücüye takıp daha önce kaydedilen uspr dosyasını disk menüsünden tekrar load a basarak tek tuşla tüm ritimleri yükleyinNot; ritim kaydetmeye başlamadan önce tuş hassasiyetini ayarlayın
Merhaba Alette ritim yazma yok ama kaydetme var
Ritimleri disketten okudugu için disketi çıkarınca ritim çalmaz
Ritimler bir kereye mahsus aynı anda write tusuna basılı tutup 1~8 tuşlarına tek tek atama yaparak orga yükleyin
Disk menüsünde uspr(kullanıcı program) kaydı yapın bu işlemden sonra cihazı kapatınca hafızaya aldığınız ritimler silinmez
Diğer disketler içinde aynı işlemi yapın
Daha sonra hangi disketi kullanmak istiyorsanız o disketi sürücüye takıp daha önce kaydedilen uspr dosyasını disk menüsünden tekrar load a basarak tek tuşla tüm ritimleri yükleyin
Not; ritim kaydetmeye başlamadan önce tuş hassasiyetini ayarlayın