Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland Em-55 Or - Yardım Edermisiniz?sorabilirmiyim kaça aldınız piyasası 450 - 500 civarıdır ev kullanıcıları için fena sayılmaz ama sahnede pek bişey bekleme kullanımı kolay kendi hafızasında sample ses yüklüdür sonradan ses yükleyemezsinz sadece bir kaç tonu birbirine karıştırıp bağlama zurna sesi felan elde edebilirmisin midi ve ritim mevcuttur sitelerde ben de 7 yıl önce em-50 vardı roland artık son çağını yaşıyor diyebiliriz piyasanın tek hakimi şuan açık ara korg dur gerisi yalan saygılar
Cevap: Roland Em-55 Or - Yardım Edermisiniz?
sorabilirmiyim kaça aldınız piyasası 450 - 500 civarıdır ev kullanıcıları için fena sayılmaz ama sahnede pek bişey bekleme kullanımı kolay kendi hafızasında sample ses yüklüdür sonradan ses yükleyemezsinz sadece bir kaç tonu birbirine karıştırıp bağlama zurna sesi felan elde edebilirmisin midi ve ritim mevcuttur sitelerde ben de 7 yıl önce em-50 vardı roland artık son çağını yaşıyor diyebiliriz piyasanın tek hakimi şuan açık ara korg dur gerisi yalan saygılar