Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland EA-7 Set YardımDeğerli kardeşim kırıkkaleden sana kucak dolusu selamlar saygılar sunarım roland ea7 alma konusunda hiç endişelenme al derim zaten bende aldım kullanıyorum çak memnunum ritimler konusunda üzretli setler var ama gerek yok satın almaya roland türkiye sitesinde yapılmış emodoğdu seti ve sempılları mevcuttur ve ritimleri yeterli istediğin halay paketi ve ankara 2/2 ritimleri var ayrıca fabrikasyon aletin içinde çok muhteşem türk arap iran ve hint ritimleri var hiç kuşkun olmasın birde aranan hertürlü 1650 tane sesler mevcut (Türk edi zurna 4telli ve bağlamalr dahil). Şiddetle tavsiye ederim size daha bilmediğiniz çok fonksiyonlarda var. Mp3 Çaldır ve mikrofon bağlayın. SAYGILAR SUNARIM...
Cevap: Roland EA-7 Set Yardım
Değerli kardeşim kırıkkaleden sana kucak dolusu selamlar saygılar sunarım roland ea7 alma konusunda hiç endişelenme al derim zaten bende aldım kullanıyorum çak memnunum ritimler konusunda üzretli setler var ama gerek yok satın almaya roland türkiye sitesinde yapılmış emodoğdu seti ve sempılları mevcuttur ve ritimleri yeterli istediğin halay paketi ve ankara 2/2 ritimleri var ayrıca fabrikasyon aletin içinde çok muhteşem türk arap iran ve hint ritimleri var hiç kuşkun olmasın birde aranan hertürlü 1650 tane sesler mevcut (Türk edi zurna 4telli ve bağlamalr dahil). Şiddetle tavsiye ederim size daha bilmediğiniz çok fonksiyonlarda var. Mp3 Çaldır ve mikrofon bağlayın. SAYGILAR SUNARIM...