Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland E-A7 / Yeni Sound DemoBu demo ile dimi. pa3x ve pa4x bildiği bir canlı orkestra ve ekmek demek. Binlerce profesyonel kullanıcı sanırım bu işi spor olsun diye yapıyor.Bir programda cihaz sarmadı sat bugün şu cihaz, yok olmadı yarın başka cihaz, ah yeni bu çıktı hemen şunu alalım hemen de kullanmaya başlayalım mı zannediyorsun anlamadım gitti. Dostum biz bu işi ekmek,kariyer,sanat her ne için yapıyoruz. Korgu devirecek , bize de korgu aratmayacak, o güven ve rahatlığı ve aşkı verecek henüz bir cihaz göremedik. Takipdeyiz ve beklemedeyiz. Umarım bir gün çıkar da , o zaman tercilerimiz ve alışkanlıklarımızı değiştiririz.
Cevap: Roland E-A7 / Yeni Sound Demo
Bu demo ile dimi. pa3x ve pa4x bildiği bir canlı orkestra ve ekmek demek. Binlerce profesyonel kullanıcı sanırım bu işi spor olsun diye yapıyor.Bir programda cihaz sarmadı sat bugün şu cihaz, yok olmadı yarın başka cihaz, ah yeni bu çıktı hemen şunu alalım hemen de kullanmaya başlayalım mı zannediyorsun anlamadım gitti. Dostum biz bu işi ekmek,kariyer,sanat her ne için yapıyoruz. Korgu devirecek , bize de korgu aratmayacak, o güven ve rahatlığı ve aşkı verecek henüz bir cihaz göremedik. Takipdeyiz ve beklemedeyiz. Umarım bir gün çıkar da , o zaman tercilerimiz ve alışkanlıklarımızı değiştiririz.