Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland bk5-or menüler arası geçiş...?evet arkadaşlar bu cok büyük bir sorun bence ritim listesindede aynı performans listesindede aynı durum var. ana sayfaya döndügün an herseyi en baştan yapmak zorunda kaliyorsun. Ana sayfaya dönüldügünde o sayfalar aynı yerlerinde kalmalı bence ROLAND TR bu isede bir cözüm bulması lazım. Alette cok inceledim bununla alakali bir ayar yok bildigim kadarıyla.
Cevap: roland bk5-or menüler arası geçiş...?
evet arkadaşlar bu cok büyük bir sorun bence ritim listesindede aynı performans listesindede aynı durum var. ana sayfaya döndügün an herseyi en baştan yapmak zorunda kaliyorsun. Ana sayfaya dönüldügünde o sayfalar aynı yerlerinde kalmalı bence ROLAND TR bu isede bir cözüm bulması lazım. Alette cok inceledim bununla alakali bir ayar yok bildigim kadarıyla.