Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland bk5 introlarTurkish World kısmında versiyon güncellemesi yapılmadan özel internet sitesinden yeni ritimler ve sesler indirilmeden standart olan ritim ve seslerSeslere linkten ulaşa bilirisiniz ritim listeside şu şekildeRoland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye2-4-Dugun 4-4-OR-1 6-8 Azeri 6-8-TSM 7-8-KRDNZ 9-8-1 9-8-TSM 10-8-TSM 10-THM-1 10-THM-2 ACS-2-4 Ciftetelli-1 Ciftetelli-2 Duble-Vahde Harmandali Misket Moulfo Pop Halay Re-Mix Slow-Night Top Pop Turk-Pop-1Turku Pop Vahde-R&B Zeybek Lazy Reggae Love Reggae Reggae Ska Southern Twang Orchestr Sl Fox Pop Fox Gold Foxtrot Fox Band Oldies Slow Country Romantic Beguine Beguine Go! Twist Gold Euro March 6_8 MarchUS March Orchestral Waltz Gold Wien Waltz Gold Slow Waltz , Moon Waltz
Cevap: roland bk5 introlar
Turkish World kısmında versiyon güncellemesi yapılmadan özel internet sitesinden yeni ritimler ve sesler indirilmeden standart olan ritim ve sesler
Seslere linkten ulaşa bilirisiniz ritim listeside şu şekilde
Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye
2-4-Dugun 4-4-OR-1 6-8 Azeri 6-8-TSM 7-8-KRDNZ 9-8-1 9-8-TSM 10-8-TSM 10-THM-1 10-THM-2 ACS-2-4 Ciftetelli-1 Ciftetelli-2 Duble-Vahde Harmandali Misket Moulfo Pop Halay Re-Mix Slow-Night Top Pop Turk-Pop-1
Turku Pop Vahde-R&B Zeybek Lazy Reggae Love Reggae Reggae Ska Southern Twang Orchestr Sl Fox Pop Fox Gold Foxtrot Fox Band Oldies Slow Country Romantic Beguine Beguine Go! Twist Gold Euro March 6_8 March
US March Orchestral Waltz Gold Wien Waltz Gold Slow Waltz , Moon Waltz