Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ritim set yazılması bilgilendirmeDeğerli kardeşim 2-4 ritim yazmıştım daha doğrusu gv8 in kendi 2-4 lük bir ritimi üzerinde biraz oynamalar yaptım.Yazdıklarından biraz üstüme bende alındım sitemin bana değildir ama;benim üzerinde uğraştığım 2-4 lük te darbukaları fazla vuran davul vb şeylerin volumlerini geri çektim ben evdeki, ev sisteminde düzenleme yaptım belki normal düğün vb sistemlerde ses farklı çıkıyor olabilir benim gayem elimden geldiğince yardımcı olmak.Bende yazmış olduğun düşüncelere aynen katılıyorum saygılarımla.
Cevap: ritim set yazılması bilgilendirme
Değerli kardeşim 2-4 ritim yazmıştım daha doğrusu gv8 in kendi 2-4 lük bir ritimi üzerinde biraz oynamalar yaptım.Yazdıklarından biraz üstüme bende alındım sitemin bana değildir ama;benim üzerinde uğraştığım 2-4 lük te darbukaları fazla vuran davul vb şeylerin volumlerini geri çektim ben evdeki, ev sisteminde düzenleme yaptım belki normal düğün vb sistemlerde ses farklı çıkıyor olabilir benim gayem elimden geldiğince yardımcı olmak.Bende yazmış olduğun düşüncelere aynen katılıyorum saygılarımla.