Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ritim convert etmek!!!!'set yüklemekSeti yani ses ritim drumkit, performance bunları direkt disk modu load kısmından yüklersin bunda sorun yok. Ama türk sample ları kartta yüklü olduğu için türk enstrümanlar çalışmaz. Yani karttaki sample lar pa80 üzerinde hd ye kmp olarak çıkarılmalı (export edilmeli) öncelikle. Bunlar yapıldıktan sonra diğer bir problem, bildiğim kadarıyla pa600 e direkt kmp veya wav yüklenmiyor, sadece hazır korg setlerinden sample alabiliyor. (yeni bir sürümle bu özellik getirilmiş sanırım ama bu sürüm resmi değil ve stabil çalışmıyormuş) Yani pa3x veya pa800 gibi bir cihazda bu kmpleri ilgili seslere tekrar tanıtıp set haline getirilmeli ve son olarak usb ile pa600 e yüklenmeli.
Cevap: Ritim convert etmek!!!!'set yüklemek
Seti yani ses ritim drumkit, performance bunları direkt disk modu load kısmından yüklersin bunda sorun yok. Ama türk sample ları kartta yüklü olduğu için türk enstrümanlar çalışmaz. Yani karttaki sample lar pa80 üzerinde hd ye kmp olarak çıkarılmalı (export edilmeli) öncelikle. Bunlar yapıldıktan sonra diğer bir problem, bildiğim kadarıyla pa600 e direkt kmp veya wav yüklenmiyor, sadece hazır korg setlerinden sample alabiliyor. (yeni bir sürümle bu özellik getirilmiş sanırım ama bu sürüm resmi değil ve stabil çalışmıyormuş) Yani pa3x veya pa800 gibi bir cihazda bu kmpleri ilgili seslere tekrar tanıtıp set haline getirilmeli ve son olarak usb ile pa600 e yüklenmeli.