Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: RGT uzantılı dosya yardım lütfeneğitici bilgilerin verilmesi çok güzel en azından bizlerde kendi çabalarımızla ritim ve ses yapımı ile uğraşırsak ortaya güzel şeyler çıkabilir. bu aynı zamanda insanların orga ilgisini de arttırır diye düşünüyorum. her yeni ses, ve ritim orglarını satmak veya değiştirmek isteyenleri vazgeçtirir bence. biz yeni üyelerinde hevesleri daha fazla artıyor böylece. herkese iyi çalışmalar.
Cevap: RGT uzantılı dosya yardım lütfen
eğitici bilgilerin verilmesi çok güzel en azından bizlerde kendi çabalarımızla ritim ve ses yapımı ile uğraşırsak ortaya güzel şeyler çıkabilir. bu aynı zamanda insanların orga ilgisini de arttırır diye düşünüyorum. her yeni ses, ve ritim orglarını satmak veya değiştirmek isteyenleri vazgeçtirir bence. biz yeni üyelerinde hevesleri daha fazla artıyor böylece. herkese iyi çalışmalar.