Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Referans kulaklığı hangisi?Şimdi şöyle söylim önce ilginiz için teşekkür ederim gerçekten ama daha önce evde yamaha hs80m referanslarım vardı yeni taşındığımız ev kiralk evimizi müteahhite verdik komşu bi kere şikayete geldi gıcık oldum sattım yamaha hs80m leri sonr a gittim korg 3x için pa as aldım mixserimide sattım şimdi zor oluyor çünkü mix işlerini volume işlerini set birleştirmede dinlemek için alıcam tabiki referans monitörüde alıcam hatta bir konu açtım yeni bir monitör var onada bakıcam.
Cevap: Referans kulaklığı hangisi?
Şimdi şöyle söylim önce ilginiz için teşekkür ederim gerçekten ama daha önce evde yamaha hs80m referanslarım vardı yeni taşındığımız ev kiralk evimizi müteahhite verdik komşu bi kere şikayete geldi gıcık oldum sattım yamaha hs80m leri sonr a gittim korg 3x için pa as aldım mixserimide sattım şimdi zor oluyor çünkü mix işlerini volume işlerini set birleştirmede dinlemek için alıcam tabiki referans monitörüde alıcam hatta bir konu açtım yeni bir monitör var onada bakıcam.